Whitepaper: In vier stappen naar data intelligence

Bron

Het hedendaagse ecosysteem voor gegevensbeheer brengt verschillende unieke uitdagingen met zich mee voor organisaties. De steeds langere lijst van wetten en reguleringen betreffende privacy en informatiebeveiliging maakt het navigeren door wereldwijde compliance een complexe taak. Er is ook een toenemende behoefte aan democratisering van gegevens en een betere inzage in gegevens voor de verschillende belanghebbenden binnen een organisatie.

 

Data intelligence is een evenwichtsoefening tussen deze nalevingsverplichtingen en het bevorderen van inzage in gegevens. Er zijn vier belangrijke stappen die organisaties kunnen zetten op weg naar data intelligence. In deze whitepaper gaan we dieper in op inzicht in uw gegevens en op het beheren, gebruiken en verbeteren van uw gegevens. We behandelen ook hoe OneTrust data intelligence-oplossingen uw organisatie op weg kunnen helpen naar data intelligence.

Download resource

Opmerking: Alle velden met een * zijn verplicht

Ik wil graag e-mails ontvangen met informatie over evenementen, nieuws, informatie en producten rond privacy om verbonden te blijven met de bredere privacygemeenschap. Uitschrijven kan op elk moment.

Ik wil graag dat een oplossingsexpert mij productinformatie of een klantendemo van het OneTrust-platform geeft.

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen?

In onze privacyverklaring vindt u meer informatie over hoe we omgaan met uw persoonsgegevens en uw rechten.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wellicht heeft u ook belangstelling voor:


25. JANUARI 2022

10 Essentiële Stappen om Leveranciersrisico te Stroomlijnen

Onetrust All Rights Reserved