We streven de volgende doelen na:

Privacy

Als wereldleider op het gebied van gegevensbescherming is het ons doel om onze bedrijfsactiviteiten zo transparant mogelijk te maken en u controle over uw gegevens te geven. Gegevensbescherming staat centraal bij alles wat we doen. Daarom zijn we pioniers in het introduceren en toepassen van industrienormen en aanbevolen praktijken.

.

Veiligheid

Veiligheid is verankerd in onze hele organisatie, van onze producten tot onze mensen. We hebben maatregelen en processen ingevoerd om uw gegevens te beschermen. We streven naar een risicogerichte aanpak en maken continu verbeteren onze werkzaamheden.

Compliance

Ons interne IMS-team (Integrated Management System) gebruikt OneTrust-tools om gegevensbescherming, beveiliging en leverancierrisicobeheer in de praktijk te brengen. Naleving van wetten en normen is een must voor ons bedrijf. We laten doorlopend externe audits uitvoeren om aantoonbaar te maken dat wij aan onze verplichtingen voldoen.

Vertrouwen

Of het nu in de cloud of op locatie is, ons platform is ontworpen om stabiele oplossingen te leveren, zodat onze klanten met vertrouwen kunnen schalen. Dankzij ons SOC-rapport heeft u de zekerheid dat ons team een effectief systeem heeft ontwikkeld waarmee beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid worden gewaarborgd.

Certificeringen


ISO 27001-certificering

ISO 27701-certificering

SOC 2 Type II

Hostingopties voor EU-klanten na Schrems II


Op 16 juli 2020 heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie in het Schrems II-arrest het EU-VS-privacyschild als mechanisme voor gegevensdoorgiften tussen de EU en de VS ongeldig verklaard en ook het gebruik van standaardcontractbepalingen. OneTrust streeft ernaar haar klanten flexibele opties te bieden die passen bij hun unieke zakelijke behoeften en hoe zij de gevolgen van de beslissing met betrekking tot standaardcontractbepalingen interpreteren. OneTrust biedt onze klanten de volgende opties, die allemaal direct beschikbaar zijn:

HOSTING OP LOCATIE IN HET LAND VAN UW KEUZE

Klanten kunnen ervoor kiezen om OneTrust volledig lokaal te hosten in hun datacentrum of in een privécloud, lokaal in een land naar keuze en onder hun controle.

STANDAARDCONTROCTBEPALING (multi-tenant SaaS-oplossing)

Klanten kunnen een multi-tenant SaaS-instantie van OneTrust gebruiken, die wordt geleverd in een van onze 10 datacentra met beperkte gegevensdoorgiften. Deze gegevensoverdrachten zijn gebaseerd op de bijgewerkte SCC’s van de Europese Commissie en op de aanbevelingen van het Europees Comité voor gegevensbescherming over maatregelen die een aanvulling vormen op de instrumenten voor gegevensdoorgiften om de bescherming van persoonsgegevens op een niveau vergelijkbaar met dat in de EU te waarborgen.

SAAS GEHOST MET BYOK-ENCRYPTIE (BRENG EIGEN SLEUTEL MEE)

Klanten kunnen in onze cloud-omgevingen hosten terwijl zij volledige controle behouden over het aanmaken, deactiveren en intrekken van de toegang tot hun encryptiesleutels, zodat OneTrust of andere bedrijven niet in staat zijn om klantgegevens te ontsleutelen.

OneTrust zet zich in voor transparantie in haar privacybeleid. Wij zullen onze richtlijnen inzake verzoeken om inzage in klantgegevens door inlichtingendiensten, politiediensten en andere overheidsinstanties blijven bekendmaken en een rapport publiceren over het aantal verzoeken dat wij hebben ontvangen en de manier waarop wij daarop hebben gereageerd. U kunt dit rapport bekijken via de volgende link:

Bent u geïnteresseerd in cloudoplossingen? Kies uit 10 wereldwijde datacentra


AUSTRALIË | BRAZILIË | CANADA | FRANKRIJK | DUITSLAND | INDIA | VERENIGD KONINKRIJK | VERENIGDE STATEN | SINGAPORE | ZWITSERLAND

Data Centers

*Cloud hosting aangeboden door Microsoft Azure

Wilt u meer weten over ons compliancebeleid of hoe wij u met uw beleid kunnen helpen?

Vraag nu een demo aan
Onetrust All Rights Reserved